Garasje på terreng

Ferdiggarasje plassert på terreng.

Garasjen plasseres på terrenget dersom man har flat tomt. Slike forhold egner seg ypperlig til å lage en garasjeplate og montere en klassisk, prefabrikert garasje på topp etter standard mål.

I et slikt prosjekt kan vi hjelpe deg med å:

  • grave ut og gjøre grunnarbeid for garasje,
  • støpe garasjegulv og lage ringmur til garasje,
  • ordne tilstøtende terreng med mer;

- slik at alt er klart til montering av den prefabrikerte garasjen.

Husk at det er viktig at både stein- og betongfundamentet til garasjen blir utført etter bransjens anbefalinger slik at det blir stabilt og rett i mange 10-år fremover. Det er liten vits å bruke masse penger på en garasje dersom fundamentet etter noen år beveger litt på seg slik at garasjen blir litt skjev og porten begynner å fuske fordi den klyper.
- Stivheten hos flertallet av de rimeligste ferdiggarasjene er begrenset.

Fordelen med prefabrikert er at du står fritt til å kjøpe garasje hvor du vil. Du har også mulighet til å kjøpe den gjennom oss.

Garasjeplater - noen bilder

Garasje på terreng, referanse 1: bilde før utførelse av garasjeplate. Garasjeplate og utomhusarbeid, referanse 1, Rælingen: - situasjon før.
Garasje på terreng, referanse 1: bilde under utførelse av garasjeplate. Garasjeplate og utomhusarbeid, referanse 1, Rælingen: - situasjon underveis.
Garasje på terreng, referanse 1: bilde etter utførelse av garasjeplate. Garasjeplate og utomhusarbeid, referanse 1, Rælingen: - situasjon etter.
Garasje på terreng, referanse 2: bilde under utførelse av garasjeplate. Garasjeplate og utomhusarbeid, referanse 2, Ski: - situasjon underveis.
Garasje på terreng, referanse 2: bilde under utførelse av garasjeplate. Garasjeplate og utomhusarbeid, referanse 2, Ski: - situasjon underveis (2).
Garasje på terreng, referanse 2: bilde etter utførelse av garasjeplate. Garasjeplate og utomhusarbeid, referanse 2, Ski: - situasjon etter.

Nærliggende tjenester

Foruten å bygge, så kan vi også hjelpe til med nærliggende tjenester:

  • Rådgivning, mulighetsanalyse, prosjektering og planlegging.
  • Utarbeidelse av situasjonsplan og tegninger, samt nabovarsling og søking.

Kanskje garasjeprosjektet ditt også påvirker tilstøtende arealer?
Vi kan hjelpe til med landskapsutforming av hage eller tomt, bygge støttemurer eller trapper, legge asfalt eller belegg på oppstillingsplass eller gangstier med mer.

Ta kontakt, så kan vi sammen vurdere dine behov og gi en prisantydning på hva det vil koste.

 Kontakt oss

Garasjehjelpen er et sett tjenester som blir levert av Synergi-1 AS. Vi har bred kompetanse og lang erfaring som du kan dra nytte av.

Enten du har et lite eller stort garasjeprosjekt, - ta kontakt så hjelper vi deg.

sak@garasjehjelpen.no 920 77 930 Sagstuveien 2A, 1914 Ytre Enebakk