Litt om Garasjehjelpen

Garasjehjelpen er et sett med tjenester spisset mot garasjemarkedet, og blir levert av Synergi-1 AS. Selskapet er forholdsvis nytt, men er etablert av ansatte med lang fartstid i bransjen, fra 10-35 år.

For alle typer garasjeoppdrag, etablering eller rehabilitering, så kan vi være en totalleverandør på garasje. Eller vi kan fungere som hovedentreprenør eller underentreprenør. - Vi kan også skaffe andre nødvendige fagarbeidere eller samarbeidspartnere ved behov (ingeniør, elektriker med mer).

Mange kvier seg litt til å starte prosessen med planlegging, innhenting av priser, bestilling og bygging av garasje, samt kontakt, innmelding og eventuelt søking opp imot kommunen.

Vi tilbyr alle disse tjenestene både for privatkunder, bedrifter, borettslag, eiendomsselskaper og offentlige arbeidsgivere. - Vårt geografiske arbeidsområde er hovedsakelig i Oslo, Akershus og nærliggende områder.

Fordelen ved å bruke oss er at vi er en mindre bedrift og vi er derfor meget fleksible og kan starte arbeidene fort dersom du har et ønske om å komme raskt i gang med din garasje (med forbehold om at tiltaket ikke er søknadspliktig, da må det søkes først). Du slipper å stå på lang venteliste.
- Vi er også meget gode på grunn- og terrengarbeid, og finner derfor gode løsninger selv for skrånende/kuperte tomter.

Vi har sentral godkjenning basert på bred kompetanse og lang erfaring som du kan dra nytte av i ditt garasjeprosjekt. - Ta kontakt, så hjelper vi deg.

 Kontakt oss

Enten du har et lite eller stort prosjekt, - vi ser frem til å høre fra deg.

sak@garasjehjelpen.no 920 77 930 Sagstuveien 2A, 1914 Ytre Enebakk